Praktische badkamer met
zwarte details

 

{url={type=EXTERNAL, content_id=null, href=}, open_in_new_tab=false, no_follow=false, sponsored=false, user_generated_content=false, rel=}

Een compacte badkamer ontwerpen die allesbehalve klein aanvoelt, dat is een hele kunst. Een extra factor om rekening mee te houden bij deze badkamer: het schuine dak. Het resultaat is een functionele, moderne badkamer met strakke witte meubels en zwarte touch.

Leve het ruimtegevoel

Een kleine oppervlakte en een schuin dak, het is geen geschenk voor een badkamerontwerper. Bovendien heeft deze woning een houten bouwstructuur, wat de inrichting op technisch vlak nog wat extra bemoeilijkt. Maar geen uitdaging te groot voor het team van Dagmar Buysse.

De kleine badkamer werd slim ingedeeld met een beperkt aantal badkamermeubelen. Zo heb je als bezoeker voldoende ademruimte in deze badkamer. Dankzij de glazen douchewand van Vismaravetro gaat er geen licht verloren en maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Een zacht contrast tussen wit en zwart

Geen harde clash tussen kleuren in dit moderne ontwerp. Hoewel we spelen met zwart en wit voelt het erg zacht aan, daar zal ook de warmgrijze kleur van de Emil Cermica-tegels voor iets tussen zitten.

Het wit gelakte lavabomeubel van Detremmerie met mat wastafeltablet heeft drie lades en biedt dus voldoende opbergruimte. Voor het kraanwerk en de belangrijkste accessoires koos de designer voor een matzwarte afwerking. De kranen en regendouche zijn van het Deense Vola, de toiletrolhouder en -borstel van het Nederlandse Geesa.


Totaalprijs: € 28.000

Maak een afspraak