dagmarbuysse_logo
Maak een afspraak

Op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwe badkamer?

Iedereen heeft een andere stijl. De inrichting van je badkamer kan je helemaal afstemmen op die persoonlijke smaak. Weet jij al welke richting je uit wil?

Ontdek jouw stijl       Bekijk onze realisaties 

Voor welke badkamerstijlen kan je bij ons terecht?

Iedereen verwacht iets anders van de plek waar je elke ochtend de dag begint en ‘s avonds op adem komt. Van een gezellige ruimte met warme materialen tot een luxueuze oase met designelementen: de keuze is aan jou. Ontdek hieronder de verschillende badkamerstijlen die we aanbieden.

Een moderne 
badkamer

Het strakke, minimalistische ontwerp van een moderne badkamer biedt een groot gebruiks- en onderhoudsgemak, het straalt tegelijk ook een enorme rust uit. Een regendouche is hier niet meer weg te denken, het is dé plek waar al je zorgen van je afglijden.

Gratis offerte

Een trendy
badkamer

Wie denkt dat een opvallende, trendy badkamer niet te rijmen valt met een praktisch ontwerp heeft het mis. In de creatieve opbergruimtes kan elk gezinslid zijn spullen kwijt. Een trendy design staat bovendien niet per definitie gelijk aan duur.

Gratis offerte

Een luxe
badkamer

Kwaliteit is een constante in al onze ontwerpen, maar bij een luxe interieur tillen we alles naar een nog hoger niveau. Geen overdadige ruimte, maar een elegante badkamer waar het wellnessgevoel nooit ver weg is.

Gratis offerte

Een landelijke badkamer

Een badkamer in een landelijke stijl straalt warmte en gezelligheid uit. Het is heerlijk ontwaken in dit rustgevende badkamerinterieur met massief houten meubels en natuursteen tablet. En wat dacht je van een statig vrijstaand bad op pootjes?

Gratis offerte

Een kleine
badkamer

Niet iedereen heeft de luxe van een grote badkamer. Gelukkig kan een kleine ruimte je ook een topstart bezorgen. En wil jij liever na een drukke dag languit genieten van een heerlijk bad? Het behoort nog steeds tot de mogelijkheden. Onze consultants doen er alles aan om jouw kleine badkamer om te toveren tot een bijzondere plek.  

Gratis offerte