dagmarbuysse_logo
Maak een afspraak
spring eens binnen!

Jouw badkamerrenovatie
zonder zorgen

In je droombadkamer begin je elke dag met nieuwe energie en kom je elke avond langzaam tot rust. Wist je dat je badkamerrenovatie even zorgeloos kan verlopen? Het enige wat jij moet doen is ons vertellen waar je van droomt, wij staan garant voor de rest. Ontdek wat onze totaalaanpak voor jou kan betekenen.

Maak een afspraak Bereken je prijs

kwaliteit

Focus op kwaliteit

We zorgen voor een totale badkamerrenovatie van A tot Z, tot in de kleinste details. We werken proper en kuisen alles netjes op. Zo hoef jij je om niets te bekommeren.

opvolging

Opvolging van A-Z

We bezorgen je een gedetailleerde planning van de werken en leven de afspraken maximaal na. Onze projectleiders staan voor je klaar en volgen de werken nauwgezet op. 

prijs

Een vaste prijs

We bezorgen je een offerte met een vaste prijs, alles inbegrepen. Zo sta je niet voor verrassingen achteraf op je factuur. Meer nog, je geniet van 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden.

3d-ontwerp op maat

3D-ontwerp op maat

We bezorgen je een gepersonaliseerd ontwerp in 3D van je nieuwe badkamer, gratis en vrijblijvend. In onze ruime toonzaal van 1.000m² begeleiden we je in het kiezen van je materialen en toestellen. 

actie_Zomeractie_Website kopie
Zomeractie

Renoveer je badkamer en krijg je regendouche gratis

Denk je aan een nieuwe badkamer? Dan denk je daar vast en zeker een regendouche bij. De grote douchekop tovert het water om tot heerlijk ontspannende regendruppels die over je hele lichaam vallen. 

Goed nieuws! Als je nu kiest voor een zorgeloze badkamerrenovatie door Dagmar Buysse, dan krijg je de regendouche er gratis bovenop (*).

(*) Tijdelijke zomeractie 2022. Gratis regendouche Hansa Micra showerpipe. Als je voor een duurdere douchekraan kiest, verrekenen we de gratis kraan  aan €481,00 (excl. BTW). Actie geldig tot 21/09/2022 & bij aankoop van een badkamer van minstens €12.500,00 (excl. BTW).

Bekijk de actievoorwaarden
inspiratie

inspiratie   *  

badkamer-small-2

e-gidsen   *  

badkamer-3

realisaties   *  

coolens

Vijf sterren is te weinig,
ik zou Dagmar Buysse een 6de ster willen geven!

Familie Coolens
Sint-Amandsbergen
familie-coolens
quote-up
Vijf sterren is te weinig, ik zou Dagmar Buysse een zesde ster willen geven!
quote-bottom
Familie Coolens
Sint-Amandsbergen

Getest en goedgekeurd
door meer dan 1 000 klanten

Je kan rekenen op de ervaring en expertise van een Belgisch bedrijf met uitsluitend vakmensen. Onze badkamerrenovaties zijn getest en goedgekeurd door meer dan 1 000 klanten.

Ontdek alle klantervaringen
 
Reviews
4.5
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
77
beoordelingen
Waar wil je een review achterlaten?
chatbot-visual

Bereken de prijs van je badkamerrenovatie

Message icon

1. Open de chat

Door onze chatfunctie op onze website te openen kom je automatisch op onze Badbot terecht. De knop vind je linksonder op het scherm.

chatbot

2. Antwoord op de vragen

Onze Badbot stelt automatisch gerichte vragen. Antwoord zo accuraat mogelijk.

vragen

3. Ontvang een prijsindicatie

Op basis van je antwoorden ontvang je een prijsindicatie in je mailbox.

Spring eens binnen in onze toonzaal

Onze deuren staan open voor jou. Kom langs wanneer het je past, loop op je gemak rond en bewonder meer dan 40 badkamers van dichtbij. Ontdek onze badkamermeubelen, regendouches en baden en bekijk onze uitgebreide selectie aan tegels en andere materialen om je badkamer mee in te richten. Geef je ogen de kost, ga met je handen over de materialen en laat je inspireren. 

Een geslaagde badkamerrenovatie? Die begint in onze toonzaal! 

Welkom van maandag tot en met zaterdag, van 10 tot 17 uur.

Antwerpsesteenweg 693
9040 Sint-Amandsberg
09 324 49 90

Bezoek de toonzaal
mozzaiek

Zijn je badkamerplannen al concreet?
Maak hier een afspraak.

Zijn je badkamerplannen al concreet en wil je ze persoonlijk én in alle rust bespreken met een van onze experten? Maak dan vandaag nog een afspraak.