dagmarbuysse_logo
Droom alvast in 3D

Wat vertellen onze klanten?

Wij zetten alles in het werk om elke badkamerdroom werkelijkheid te laten worden.
Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, neem het maar van onze klanten aan.
Zij zijn ons belangrijkste uithangbord.  

Reacties bij onze klanten

“Een professionele aanpak met duidelijke afspraken die gerespecteerd werden.”

- Karel Dobbelaere

“De werkmannen zijn net buiten en hebben prima werk geleverd! Het resultaat is zeker geslaagd. Ons badkamertje lijkt zelfs ruimer, hoewel er ook een wc aan het ontwerp werd toegevoegd. Alvast bedankt en we zullen het niet nalaten om reclame te maken.”

- Els Van Krunkelsven

“Onze badkamer werd volledig gerenoveerd en wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van de werken. Projectleider Wouter heeft de zaken goed opgevolgd.”

- Ronny De Spiegeleere

“Wij hebben onze badkamer verbouwd, ons bad werd een inloopdouche met infrarood Sunshower. Super! Wij danken Geert voor het mooie ontwerp, Christophe voor de opvolging en iedereen die aan het project heeft meegewerkt. Alles is volgens plan verlopen.”

- Annick De Nijs

“Dank aan Geert om zo’n prachtig concept voor onze badkamer te tekenen. Geen vraag was hem teveel.”

- Luc Kluge

“Dagmar Buysse heeft onmiddellijk ingespeeld op onze wensen. Zowel de voorbereiding, als de opvolging verliepen voorbeeldig, professioneel en correct. Een voorbeeld voor andere aannemers én een aanrader voor iedereen die een dergelijke renovatie wil doen.”

- Joseph Verschaffel

“Topconcept, top toonzalen en topteam. Meer moet dat niet zijn!”

- Mylissa Buysse-Demeyere

“Vanaf het eerste bezoek aan de toonzaal in Oostakker hadden we een goed gevoel. Het ontwerp voldeed volledig aan onze wensen, er werd binnen het vooropgestelde budget gewerkt en de planning verliep zoals afgesproken.”

- Familie Lemey

“Onze badkamer werd volledig gerenoveerd en wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van de werken. Projectleider Wouter heeft de zaken goed opgevolgd.”

- Ronny De Spiegeleere

“We hebben een prachtige douchekamer. Ze wordt elke dag gebruikt. De werken werden perfect uitgevoerd. Fantastische stielmannen en keurige oplevering.”

- Marie-Jo Verachtert

“De badkamer is af, op tijd én volgens afspraak. Ik zou Dagmar Buysse aanraden aan iedereen die zijn badkamer wil renoveren.”

- Tom de Rycke

“Ik geef de beste score. Ik was me elke dag in een topbadkamer van Dagmar Buysse.”

- Pieter Buysse