dagmarbuysse_logo
Maak een afspraak
header

Ontmoet onze gepassioneerde badkamerexperten

pascal-big

Pascal

DagmarBuysse_061020_SW-HR (21 van 78)
"Elke klant heeft andere wensen. Ik vind het heel fijn om daar mijn creativiteit op los te laten. Dat is uitdagend, maar het geeft ook veel voldoening."

Pascal

DagmarBuysse_061020_SW-HR (58 van 78)
“Als projectleider kom ik vaak bij mensen thuis. Ik kom met iedereen overeen en hou mijn focus op één ding: een zorgeloze badkamerrenovatie.”

Wouter

wouter

Wouter

bas-1

Bas

DagmarBuysse_061020_SW-HR (33 van 78)
“De variatie in deze job vind ik geweldig: van het opmeten tot het ontwerpen en het contact met mijn klanten.”

Bas

Ontdek enkele van onze badkamerexperten
en maak vandaag nog een afspraak om je plannen te bespreken

Bas

“Ik ben de zoon van een interieurarchitect, het oog voor detail zit in mijn genen. Mijn missie? Het vinden van de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Ik vind het geweldig om te kunnen meedenken met zijn klanten en te helpen zoeken naar de beste oplossing voor hun badkamer.”

Maak een afspraak   *  
Dagmar

“De constante zoektocht naar oplossingen, dat maakt mijn job bijzonder. Ik kom vaak bij klanten en dan voel ik dat mijn directheid geapprecieerd wordt. Ik droom ervan om met Dagmar Buysse aan de top te staan in België en daarnaast wil ik graag samen oud worden met mijn vrouw.”

Maak een afspraak   *  
Dominique

“Ik ben al vijftien jaar badkamerexpert en ook verantwoordelijk voor de inrichting van onze toonzaal en onze standen op beurzen waar we aan deelnemen. Ik vind het heel fijn om met interieur bezig te zijn en tegelijk mensen te kunnen helpen met de badkamer van hun dromen. Zelf kan ik enorm genieten van de regendouche in mijn badkamer.”

Maak een afspraak   *  
Jarno

“Als tiener was ik al aan de slag als badkamermonteur op de werkvloer. Ik kijk graag met een praktische blik naar oude badkamers en zie meteen de vele mogelijkheden om er een droombadkamer van te maken. Mijn hobby’s zijn fietsen, voetbal kijken en boeken lezen.”

Maak een afspraak   *  
Koen

“Al twintig jaar werk in de bouwsector, waarvan al enkele jaren bij Dagmar Buysse. Als planner heb ik een heel gevarieerde job. ‘U vraagt, wij draaien (met plezier)’ is mijn motto. Als ik niet aan het werken ben, dan ben ik graag bij mijn gezin, mijn familie en vrienden. Ik ben een gezelschapsdier.”    

Maak een afspraak   *  
Mylissa

“Ik ben gelukkig getrouwd met Dagmar en mama van vier toffe kids. Ondertussen werk ik 20 jaar bij Dagmar Buysse, vanaf dag één was ik erbij. Ik ben dagdagelijks met projecten bezig en tegelijk zorg ik voor het financiële luik van het bedrijf. De boeiende uitdaging bestaat erin om een goede balans tussen de twee te vinden.”

Maak een afspraak   *  
Pascal

“Ik heb lang bij een tegelbedrijf gewerkt. Mijn kennis over tegels komt me heel goed van pas als badkamerexpert. Wat een klant van mij mag verwachten? Vriendelijkheid, gecombineerd met een praktische aanpak. Ik rust niet voor ik de beste oplossing gevonden heb.”

Maak een afspraak   *  
Tom

“Ik heb 10 jaar badkamers geplaatst. Die ervaring helpt me in huidige job als projectleider. Ik hou ervan om samen met het team de beste badkamer voor onze klanten af te leveren. Als ik niet aan het werken ben dan ben ik graag bij mijn gezin en supporter ik voor SC Lokeren-Temse.”

Maak een afspraak   *  
Wouter

“Als projectleider kom ik vaak bij mensen thuis. Ik kom met iedereen overeen en hou mijn focus op één ding: een zorgeloze badkamerrenovatie. Ik geniet van het contact met de mensen en hou van de variatie in mijn job. Klanten tevreden maken, daar draait het bij mij om."

Maak een afspraak   *  
Huidige profielen

Projectleider

Verkoper

Badkamer expert

Interesse om bij Dagmar Buysse te werken maar geen vacature gezien die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie.

Onze 5 beloftes

Al bijna 20 jaar munten wij uit in het creëren van unieke, kwaliteitsvolle badkamers op maat van elke levensstijl. Het enige wat jij moet doen is ons vertellen waar jij van droomt, wij staan garant voor de rest.

opvolging-c-oranje

Opvolging van A tot Z

opmeten-c-oranje

Exacte opmeting

360-c-oranje

Gratis
3D-tekening

prijs-c-oranje

Vaste prijs

Garantie-c-oranje

10 jaar garantie

“Wat we gemeenschappelijk hebben? We focussen op het positieve en gaan altijd voor de beste oplossing. En onze vier kinderen natuurlijk. Hun geluk is het allerbelangrijkste voor ons.”
Dagmar & Mylissa
DagmarBuysse_061020_SW_LR-1833