Moderne badkamers

Combineren van nieuwe en natuurlijke materialen

Bij de inrichting van een nieuwe badkamer geeft de clash tussen nieuwe en natuurlijke materialen een bijzondere look. Ruige vloertegels en afgebleekt hout staan in contrast met het Solid Surface materiaal van het bad.

Van dit hoogtechnologisch materiaal worden baden, waskommen en lavabotabletten gemaakt. Het is stevig, hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. De lavabotabletten kunnen volledig in maatwerk gemaakt worden. Ideaal voor in de moderne badkamers!

Een inloopdouche is de max!

Een regendouche is bijna niet meer weg te denken uit de moderne badkamers. Heel vaak worden we gevraagd om een bad te vervangen door een inloopdouche. Meestal is dit perfect mogelijk. Zo een douche neemt ongeveer evenveel vloeroppervlak in beslag als een klassiek ligbad.

Door een moderne douche te laten plaatsen, kan je ook veel water besparen. Esthetisch, comfortabel en ecologisch. Wat wil je nog meer?

Less is more

Minimalistisch design is tegenwoordig heel populair. Zo min mogelijk hoekjes en kantjes. Moderne badkamers zijn onderhoudsvriendelijk en praktisch. Alles afgewerkt met mooie degelijke materialen. Een mooie badkamer hoeft daarom niet duur te zijn. Onze designers helpen je graag door een badkamer te ontwerpen die past binnen jouw budget.

 
 
 
Dagmar Buysse maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je akkoord met deze cookies. Meer info Ok, ik begrijp het