Klassevolle renovatie van drie kleine ruimtes

 

Deze kleine badkamer in hartje Brussel kreeg een serieuze make-over. De strakke elementen geven de beperkte ruimte een luxueuze uitstraling. De led verlichting achter de spiegel benadrukt het opzet van deze renovatie: aandacht voor elk detail.

Badkamer mét bubbelbad

De badkamer heeft een ondankbare en smalle L-vorm. Dat hield ons niet tegen om er een luxueus sausje over te gieten. De bewoners kunnen genieten van een deugddoend moment in hun bubbelbad van Duravit. Het design lavabomeubel met opvallende schuiflades is ook van Duravit. Hansgrohe is verantwoordelijk voor het kraanwerk. Eenvoudig, maar klassevol: dat is de omschrijving voor het hangtoilet van Villeroy & Boch. De handdoeken zullen op hun beurt opgewarmd worden aan de radiator van Vasco.

Compacte doucheruimte

De kleine douchekamer bestaat uit twee belangrijke elementen. Enerzijds de betegelde douche met een glazen deur van Vismaravetro met de showerpipe van Hansgrohe. Anderzijds de diepe uitgietbak van Philippe Starck. Een opvallende keuze, zo op het eerste gezicht. De ruime lavabo is niet alleen geschikt om er je tanden te poetsen, het is vooral handig om emmers te vullen en uit te gieten.

Eenvoudig toilet

Centraal in deze ruimte staat het AquaClean douche-toilet van Geberit. Toiletpapier wordt eigenlijk overbodig bij dit model. De gebruiker wordt gereinigd met water op lichaamstemperatuur. Het praktische handwasbakje met kastje van Sleurs zorgt voor extra opbergruimte. Altijd meegenomen!


Totaalprijs: € 25.000

Maak een afspraak