dagmarbuysse_logo
Maak een afspraak

Wat vertellen onze klanten?

Wij zetten alles in het werk om elke badkamerdroom werkelijkheid te laten worden.
Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, neem het maar van onze klanten aan.
Zij zijn ons belangrijkste uithangbord. 

Getuigenissen van onze klanten

Panel only seen by widget owner
 
Reviews
4.4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
64
beoordelingen
Waar wil je een review achterlaten?
Yannick Geerinckx
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 dag geleden
Je wordt goed begeleid van begin tot einde van het project. Er worden veel keuzes aangeboden. De ontwerpen zijn verrassend en hedendaags. We hadden meteen een goed gevoel na het eerste gesprek. Bedankt Geert!
Frank Schautteet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 oktober
We lieten onze badkamer totaal renoveren, van de vloer tot en met het plafond. Het is onbegonnen werk om in een bewoond huis hiervoor zelf alle aannemers op elkaar af te stemmen en het werk toch in een beperkte tijdsspanne rond te krijgen. Daarvoor klopten we aan bij Dagmar Buysse. We werden goed geholpen bij de keuzes in de toonzaal. De werken zelf werden heel goed opgevolgd door projectleider Tom, die vlot bereikbaar was en ook raadgaf bij bepaalde keuzes voor de eindafwerking. De aannemers waren stuk voor stuk goede stielmannen. We zijn heel tevreden over het resultaat.
Marc Lamote
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 juni
We zijn heel tevreden over de dienstverlening van DB. Alles werd op voorhand goed overlegd, doorgesproken en gepland met de verkoper. Daarna nam de projectleider (Wouter) het over en hij regelde alles tot in de puntjes. De werken werden stipt op het afgesproken moment uitgevoerd, tot in de puntjes verzorgd, en beƫindigd. Precies zoals afgesproken. TOP.
greet detiege
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 juni
Wij hadden een totale renovatie van de badkamerAlles werd perfect afgewerkt en binnen de vooropgestelde tijdWij zijn zeer tevreden
Ciel Goossens
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 mei
Enorm tevreden over de samenwerking. Niets dan lof. Stipt, professioneel en echt blij met het resultaat. Alleen maar superlatieven. Doe zo verder!
Annick Dhaene
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 april
Zeer tevreden over de samenwerking!Onze badkamer was een totaalrenovatie.De ontwerper kreeg carte-blanche .Hij hield rekening met onze wensen (gebruiks en onderhoudsvriendelijk)Uitvoering verliep volledig volgens plan.Projectleider Wouter zorgde voor correct en tijdige communicatie.Tegelzetter Stan leverde perfect werk!Alle medewerkers waren heel vriendelijk en vlot in de omvang.Onze badkamer is nu reeds enkele weken in gebruik en we ondervinden geen problemen.Ik raad Dagmar Buysse zeker aan!Bedankt voor het geleverde werk.
Stijn Van Coillie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 april
Zeer vlotte samenwerking, met gedetailleerde planning die nauwkeurig opgevolgd wordt! Nauw contact bij de project opvolging en oplevering. Uitermate tevreden over het geleverde werk!
Myriam Vande Moortele
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 april
Zeer vriendelijke, bekwame verkoper. Hij nam ruimschoots de tijd om alle vragen te beantwoorden. Oplossingsgericht meedenken en steeds paraat met haalbare alternatieven.
andy hoornaert
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 maart
Dagmar Buysse is een fantastisch conceptEen heel vlotte verkoop bij Bas , het opvolgen van Tom op een zeer efficiƫnte manier, alle vaklui die zorgden voor de afbraak, het vloeren en betegelen, het plaatsen van de badkamer ,De afwerking, alles is tot in de kleinste details afgewerkt, de lieve poetsvrouwen ( diep respect op een mistige zaterdagmorgen om 7u15 met de glimlach verschenen ). Je voelt de liefde voor het vak , de passie voor hun job , elk op hun eigen manier , we zijn heel blij met het eindresultaat.Voor jullie zaak is 5 * te weinig, er mag gerust een 6 de bijDank u voor de fijne samenwerking.We gaan genieten van onze droombadkamerFam. Hoornaert - Coolens ( Andy, Hasse en Dagmar )
Luc Wijns
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 maart
Jarno luisterde zeer goed naar onze vragen en verwachtingen om dan met een zeer goed passend voorstel te komen.Alhoewel de werken met enige vertraging startten, volgde nadien alles zeer vlot op elkaar. Een foutje in een bestelling van tegels werd zonder discussie rechtgezet, quasi zonder verdere vertraging.Zelfs bij het uitbreken van oude tegels, leidingen, ... bleef het huis netjes en op het einde kwam er zelfs nog iemand langs om te poetsen. Ze zeggen niet alleen dat ze je willen "ontzorgen", ze doen het dus ook !
Dietlinde Deliaert
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 maart
Ik liet mijn badkamer renoveren door Dagmar Buysse. De offerte was iets hoger dan bij mijn andere opties (vooral zelfstandige loodgieters die alles zelf doen) Maar na het eerste plaats bezoek had ik een veel beter en geruster gevoel! Ik had het gevoel dat mijn wensen niet verdraaid werden naar wat voor hen makkelijker leek of sneller zou gaan. Maar ze volgden mijn ontwerp en moodboard en voegde daarbij hun vakmanswerk om er een nog veel betere en praktishere badkamer van te maken! Ik kreeg bij het 2de bezoek een 3D tekening te zien en kon daar nog steeds wat aanpassingen op doen. Ik veranderde de nis naar een betegeld douche bankje en dit was helemaal geen probleem. Hierna kreeg ik de offerte en kon ik met een gerust hart tekenen en uitkijken naar mijn nieuwe badkamer! een tijdje voor de start datum kwam de project manager nog eens langs. En vertelde me wat wanneer zou gebeuren en maakten we afspraken rond de sleutel Ik kreeg ook een gedetailleerde planning. Bij de start van de werken hielden we bijna dagelijks contact over de werken. Een update of kleine vraag wat me heel gerust maakte dat het echt de richting uit ging die ik wou en verwachte! Ze hielden rekening met de kleinste details en wensen. De werken vorderde zoals gepland en elke dag zag ik een leuke voorruitgang. De loodgieter, electricien en tegelzetter waren allemaal heel vriendelijke en vooral goede vakmannen. Ik ben heel blij met het resultaat de gebruikte materialen de afwerkinsgraad en opvolging! En zou Deze Firma zeker aanraden! Ik ben in mijn verbouwing begeleid zoals ik verwachte voor de prijs en heel tevreden van het eindresultaat! Ik zou direct weer dezelfde keuze maken!
Johan Berghman
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 februari
Zeer professioneel. Planning goed opgevolgd. Resultaat voldoet volledig aan de verwachtingen.
Dirk Brock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 januari
In Ć©Ć©n woord: fantastisch. Van het uittekenen van onze nieuwe badkamer, naar de opvolging en uitvoering. Alles verliep zoals het voorzien en gepland was. Echte vakmensen. Een welverdiende dank je wel aan alle uitvoerders en Wouter die de opvolging op zich nam. Niets was hen teveel. Een echte aanrader!!! Bedankt
Joseph VANDEVILLE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 november 2020
Jullie medewerker Koen tewerkgesteld in Brussel heeft veel verdienste ; luistervaardig , vriendelijk en hulpvaardig en verder zijn wij tevreden over onze nieuwe badkamer
Bert Brijs
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23 november 2019
Steyaert mag (irritante) reclame maken tegen 100/ uur, dit is the real deal.