Een klassevolle badkamer met opvallende parketvloer

 

De vloer van deze gerenoveerde badkamer lijkt een oude parketvloer, maar het gaat om een keramische vloer met visgraatmotief. Als dat geen opvallende feature is! De badkamer biedt plaats aan een ruime inloopdouche, afgewerkt met Mortex, en een opvallend bad.

Parketvloer als blikvanger

De keramische tegels van Rex Visions werden in visgraatmotief geplaatst. Zo lijken ze des te harder op een wondermooie parketvloer. Een indrukwekkend staaltje imitatie, als je het ons vraagt. Je hebt dus de looks van een knappe parketvloer, maar alle onderhoudsvriendelijke voordelen van een keramische vloer. Extra plus: de vloer loopt gewoon door in de inloopdouche. De parketlook matcht perfect met het massieve eikenhouten lavabomeubel van F&F.

Naadloze Mortex

De wanden van de inloopdouche zijn afgewerkt met naadloze Mortex en geven de badkamer een warme uitstraling. Bovendien is Mortex ook een onderhoudsvriendelijk materiaal, wat de gebruikers alleen maar ten goede komt.

Het plezier van douche én bad

Waarom kiezen tussen douche of bad als je beide elementen kunt toevoegen aan het ontwerp? De inloopdouche is een regendouche van Hansgrohe met staafhanddouche van Starck. De glazen wanden zijn van de Italiaanse fabrikant Vismaravetro. Voor het bad werd gekozen voor een ingebouwd exemplaar met de looks van een vrijstaand bad. Het gaat het Charly bad van Bado.

Totaalprijs: € 29.000

Maak een afspraak