dagmarbuysse_logo
Maak een afspraak

Zo bereid je jouw badkamerrenovatie perfect voor

De kogel is door de kerk: je hebt besloten om je oude badkamer de deur te wijzen en eindelijk werk te maken van die droombadkamer. Werk maken is misschien veel gezegd. Jij hebt de dromen en de ideeën, maar je wil graag dat ervaren vakmensen die badkamerrenovatie op zich nemen. Voor de eerste vakman jouw oude badkamer betreedt, gaat er flink wat denkwerk aan vooraf. In deze blogpost overlopen we deze verschillende stappen, van idee tot plan.

Een nieuwe badkamer kiezen gaat niet zo snel als in een boetiek een broek of t-shirt passen en kopen. Het is belangrijk om op voorhand goed na te denken over de plek waar je elke ochtend - met kleine oogjes - binnenwandelt en wakker wordt, over de oase van rust waar je ‘s avonds na een drukke dag op adem komt.

Tijdens die voorbereidende fase word je blootgesteld aan een spervuur van vragen. Welke sfeer moet jouw nieuwe badkamer uitstralen? Welke sfeer geniet jouw voorkeur? Welke indeling vind je belangrijk? Welke toestellen zijn een must? En - heel belangrijk - hoe past alles binnen jouw vooropgestelde budget? Wij zullen je helpen om stap voor stap een antwoord te formuleren op deze vragen.

  1. Inspiratie voor jouw droombadkamer
  2. Kies je favoriete stijl
  3. Bepaal het budget voor je badkamerrenovatie
  4. Leg je prioriteiten vast
  5. Meet én maak je droombadkamer in 3D
  6. Maak een afspraak met een Dagmar Buysse-adviseur